Sfeer doet verkopen. En daar spelen we gretig op in! Als vastgoedstylistes gaan wij jouw woning aantrekkelijk voorstellen voor een zo breed mogelijk publiek. In tegenstelling tot interieurstyling, gaan we de woning net depersonaliseren en zo neutraal, maar toch zo sfeervol mogelijk inrichten. Wij bekijken je woning door de ogen van de potentiële koper en laten hem meteen ‘thuis’ voelen.

Je huis raakt sneller verkocht tegen de prijs die u wenst.

De eerste indruk is van groot belang. Op zeer korte tijd beslissen kopers of de woning hen al dan niet in de smaak valt. Net zoals de verkoop van een woning, is ook de aankoop een emotionele gebeurtenis. Daarom vestigen we de aandacht op de pluspunten door de ruimtes in te richten met de juiste meubelopstelling en de gepaste aankleding en decoratie.

Soms is een kleine ingreep al voldoende en ben je reeds geholpen met ons advies. Zo kunnen een neutrale kijk en enkele aanpassingen al zorgen voor een groot verschil.

Ameno styling biedt volgende formules aan:

interieuradvies.jpg

Doe het zelf met advies

We doorlopen samen alle ruimtes en kijken per ruimte wat de verbeterpunten zijn en hoe dit aan te pakken. Vaak kan een andere meubelopstelling, het weg halen van bepaalde decoratie of het aanpakken van kleine herstellingen al een heel groot verschil maken in de aantrekkelijkheid van de woning.

Na ons bezoek ontvang je een verslag met concrete tips en aanbevelingen om je woning volledig verkoopklaar te maken.

Vastgoedstyling_3.jpg

Restyling met bestaand meubilair

Je krijgt een volledige begeleiding bij de restyling van je ruimtes. We gaan je woning aantrekkelijker voorstellen door eerst een aantal zaken te verplaatsen of soms weg te halen. Jouw bestaand meubilair wordt herschikt en eventueel aangevuld met ons eigen decoratie materiaal en klein meubilair.

Na de restyling worden er foto’s genomen door een professionele vastgoedfotograaf. Zo kan je die foto’s meteen gebruiken voor de publicatie.

Vastgoedstyling_2.jpg

Volledig inrichtingspakket

Een lege woning straalt weinig huiselijkheid en warmte uit. Dit maakt het voor de potentiële koper moeilijk om de mogelijkheden van de ruimte, in te schatten. Met kartonnen of echte meubelen en bijhorende decoratie richten we je woning of project sfeervol in met het oog op de verkoop. Hierdoor worden de ruimtes niet alleen optimaal benut, maar krijgen de bezoekers ook meteen een warm welkom gevoel.

De vastgoedfotograaf komt langs om de troeven van je woning mooi in beeld te brengen.


Vastgoedstyling antwerpen

Waarom kiezen voor Ameno vastgoedstyling?

  • De eerste indruk is allesbepalend. Een mooie inrichting doet wonderen voor je verkoop. Wij geven om elk detail.

  • Met onze jarenlange ervaring in de makelaardij en de interieursector weten we precies wat de gevoeligheden zijn van potentiële kopers en hoe we je woning hiervoor zo aantrekkelijk mogelijk kunnen voorstellen.

  • Als moeder en dochter met elks onze eigen capaciteiten vullen we elkaar perfect aan en vormen we een sterk team. Dit kan enkel een meerwaarde betekenen voor je styling en dus jouw verkoop.

  • Potentiële kandidaten kopen met hun gevoel, niet met hun portefeuille. Wij zijn zelf ‘gevoelsmensen’ en dat merk je aan onze manier van werken en het eindresultaat.

  • Hoeft het nog gezegd worden? Een mooi ingerichte woning verkoopt sneller tegen een hogere prijs én kost je minder dan een prijsverlaging.


Wens je hulp bij je verkoop?

Wij helpen je graag je woning verkoopklaar te maken.

Welke documenten zijn nodig bij een verkoop en waar kan ik deze opvragen? Welke attesten heb ik nodig? Hoe kan ik mijn woning zo goed mogelijk in de kijker plaatsen? Als vastgoedconsultant en stylist kan ik je hierin assisteren.

  • Ik ontneem je de papieren rompslomp en houd contact met uw notaris.

  • Alle benodigde attesten worden voor u opgevraagd. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat u iets over het hoofd ziet en heeft u ook maar 1 aanspreekpunt.

  • Samen bekijken we hoe we je woning het best mogelijk presenteren. Met ons styling advies, restyling of inrichtingspakket mag je zeker zijn dat je woning de gewenste aandacht krijgt.

  • Er worden professionele foto’s genomen van je woning waarin de troeven volledig worden uitgespeeld.

  • Mocht het je ontbreken aan inspiratie voor het schrijven van een aantrekkelijke tekst voor publicatie? Ook hier help ik je graag mee.

Het enige wat je zelf nog rest te doen is, verkopen!

Heb je nog vragen of interesse in onze vastgoedconsulting diensten?
Neem gerust met mij contact op voor meer informatie.