Interieurstyling & Advies

Wens je graag meer sfeer te brengen in je woning, maar weet je niet hoe er aan te beginnen of het ontbreekt je aan tijd?

Je hebt reeds een idee hoe je jouw interieur zou kunnen vormgeven, maar vindt het moeilijk dit te concretiseren en uiteindelijk de juiste beslissingen te nemen?

Wij luisteren graag naar je wensen en bekijken samen hoe we jouw interieur op maat kunnen creëren.

 
Interieuradvies omgeving antwerpen

Onze visie

‘Thuis’ is een plek waar geleefd wordt, waar men zichzelf kan zijn en tot rust komt. Het is geen ‘picture perfect’, maar straalt de levenswijze en de persoonlijkheid uit van zijn bewoners. Dat is precies wat we bij Ameno styling verwezenlijken, een persoonlijk en uniek interieur dat is afgestemd op zijn eigenaars en de ruimte. We houden van karaktervolle inrichtingen met een ziel die elegantie en eenvoud weerspiegelen. We volgen niet één bepaalde stijl, maar maken graag een harmonieuze mix van materialen, texturen en vormen die we samen met jou uitzoeken.

Interieurstyling omgeving antwerpen
 

Hoe gaan we te werk bij een totaalinrichting?

  • Tijdens het eerste, vrijblijvende gesprek gaan we op zoek naar gemeenschappelijke raakvlakken.

  • Planning en timing worden besproken.

  • Je wensen worden vertaald naar een offerte op maat waarna we samen bouwen aan jouw interieur.

Hierbij kan je onder andere rekenen op:

  • kleur- en interieuradvies op maat

  • voorstel en aankoop van meubilair en/of decoratie

  • voorstel en aankoop van tapijten en gordijnen

  • voorstel en aankoop van verlichting

  • Maatwerk voor je kasten, tafels, bureaubladen,..

Omdat we na-service erg belangrijk vinden, zorgen we er voor dat wij aanwezig zijn bij levering en dat het meubilair en decoratie meteen een juiste plek krijgen in je woning. Jij kan met een gerust hart thuis komen in een vernieuwd interieur.

badkamer renovatie en aankleding

Interieurstyling van A tot Z

Of het nu gaat om een restyling, totaalinrichting of enkel ter decoratie, bij Ameno styling zien wij elk project als een interessante uitdaging. Aarzel dus niet om ons te contacteren voor eender welke vraag omtrent je interieur. Wij hebben een netwerk van leveranciers opgebouwd waarvan we weten dat zij kwalitatieve producten afleveren, vervaardigd uit eerlijke materialen. Wij gaan steeds voor een interieur dat bij je past met interieur artikelen die je nog niet overal tegen komt.

 
Interieur en kleuradvies omgeving antwerpen

Ameno styling bracht schoonheid, harmonie, comfort en tijdloosheid in ons interieur. Vertrekkend van onze levensstijl en wensen creëerden Kristien en Sylvie, een leef- eet, en zitkamer waar wij elke dag van genieten. Frisse ideeën, natuurlijke materialen en vakmanschap leidden tot een plaatje dat helemaal klopt.

Ook de sympathieke aanpak waardeerden we zeer. Hartelijk dank voor deze geslaagde metamorfose!

Je ziet, wij zijn fan!
— Eric & Hilde M.

Kleuradvies

Kleuren hebben een belangrijke impact op onze gemoedstoestand en bepalen mee de sfeer in de ruimte.

Wij helpen je graag met professioneel kleuradvies aan huis. Met behulp van onze handgeschilderde kleurstalen gaan we op zoek naar de juiste kleur, rekening houdende met de lichtinval, de functie van de ruimte, de gebruikte materialen en vanzelfsprekend jouw persoonlijke smaak en visie. Wij vinden wellicht de kleur waar jij zich goed bij voelt.

Onze leveranciers bieden kwalitatieve verf in harmonieuze kleuren aan die warmte en rust uitstralen.


Interieurinrichting omgeving antwerpen

Interieuradvies

Wens je graag zelf je interieur aan te pakken, maar zou je wel wat advies kunnen gebruiken?

Wij leveren interieuradvies aan huis waarbij wij jou advies, inspiratie en praktische tips meegeven, waarmee je zelf aan de slag kan. Al je vragen omtrent decoratie, meubilair, verlichting, raamgarnituur ed., worden behandeld.


Open Huis

Naast interieurstyling, interieur- en kleuradvies aan huis, ontvangen we onze klanten graag in onze eigen woning.
Wij hebben een steeds wisselende styling collectie gaande van decoratie, zoals, tafellinnen, vazen, servies, tot meubilair zoals stoelen, zetels, poufs, verlichting ed. en heerlijke interieurgeuren. Kom gerust langs! Wij begeleiden je graag met oprecht advies en originele ideeën.

Paola navone glazen serax