Kristien ameno styling

Kristien

Kristien’s voorliefde voor interieur is onbewust gegroeid tijdens haar kinderjaren. “Thuis hechtten we veel belang aan architectuur en inrichting. Kunst, design en gezelligheid vormden er één geheel. Dit heeft mijn interesse voor tijdloze interieurs aangewakkerd. Ik vind het dan ook boeiend om door middel van een open communicatie, te mogen mee denken over het realiseren van anderen hun woonwensen.”

Haar sterke interesse voor interieur heeft haar er toe aangezet een bijkomende opleiding interieurvormgeving te volgen, naast een meer dan 10 jaar durende carrière bij een gerenommeerd interieurmerk. Hier volgde ze de projecten op en werd ze creatief uitgedaagd om mensen te begeleiden naar een interieur dat bij hen past. “Met Ameno styling heb ik nu de vrijheid gekregen om samen met mijn dochter volledig onze eigen weg uit te gaan.”

 

Sylvie

Zo moeder zo dochter. De passie voor interieur is ook bij Sylvie van jongs af aan gegroeid. Na het beëindigen van haar communicatiestudies heeft ze bijkomend een opleiding interieurvormgeving en makelaardij gevolgd. ‘Tijdens mijn vastgoed carrière besefte ik het belang van een mooi gestylde ruimte voor een goede en snelle verkoop. Potentiële kopers zijn zeer visueel ingesteld en zien vaak het potentieel niet van een ruimte wanneer die niet volledig tot zijn recht komt.’ Het helpen verkoopklaar maken van een woning en het crëeren van een ‘thuisgevoel’ bij Ameno styling geeft mij dagelijks ontzettend veel voldoening en zin.

Sylvie ameno styling
 
Kristien bracht leven in ons nieuw appartement, iedereen die bij ons binnenkomt is vol lof over de inrichting, de kleur en de accessoires!
— Fam. Manquoi