Onze realisaties zijn zeer uiteenlopend; het inrichten van woningen/verblijven voor verkoop of verhuur, een kleur- of interieuradvies, een totaalinrichting waar we alle aspecten behandelen zoals schilderwerken, meubilair (op maat), verlichting, raamgarnituur en decoratie. Bij een totaalinrichting zijn wij steeds aanwezig bij levering en zorgen we ervoor dat alles meteen de juiste plek krijgt in huis.

We werken heel persoonlijk en voeren elke opdracht steeds op maat uit waarbij we rekening houden met jouw wensen en budget.

Contacteer ons voor een vrijblijvend eerste gesprek.

 

Totaalinrichting - Kontich

Een renovatie waarbij we de leef- en eetruimte hebben voorzien van nieuw meubilair en decoratie. Hierbij hielden we rekening met de gezinssituatie van het koppel en de karaktervolle uitstraling van de woning. In samenwerking met Jones Living stonden we in voor het schrijnwerk op maat zoals de ingemaakte tv-kast, kastenwand met bureau en de bank aan de eettafel.

Herinrichting - appartement Knokke

Hier hebben we de leefruimte heringericht aan de hand van nieuw meubilair en decoratie met uitzondering van de kast en de zetel. Om een ruimer effect te creëren, kregen de muren een lichtere doch warme tint wit en kozen we voor de eethoek een andere opstelling. Een zitbank met opbergmogelijkheid werd op maat gemaakt over de gehele lengte van de muur. Het comfortable zitkussen en de sierkussens in zachte tinten zorgen voor een warme toets. In dit 2de verblijf kan men nu zalig tot rust komen na een drukke week.